Urządzenia i Akcesoria
Beef Wellington
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Beef fillet
-
olive oil3 tbsp
-
beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed1
-
Dijon mustard2 tbsp
Crêpes
-
milk125 g
-
plain flour70 g
-
egg1
-
sea salt2 pinches
-
unsalted butter to grease
Mushroom duxelles
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms cut in halves200 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut in halves400 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
prosciutto8 slices
-
puff pastry (2-3 sheets - see Tips)300 g
-
plain flour to dust
-
egg yolks lightly beaten2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
907.2 mg
Białko
38 g
Kalorie
2334.4 kJ /
557.9 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Goreng Kampung
40 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Liquorice ice cream
8 godz. 30 min
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min