Urządzenia i Akcesoria
Pane veloce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 pezzi
Składniki
-
390 g di acqua e un po' di più per il forno
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato25 g di lievito di birra fresco
-
25 g di zucchero semolato (opcjonalnie)
-
750 g di farina di grano
-
25 g di olio di oliva (opcjonalnie)
-
1 ½ cucchiaino colmo di sale fino
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9 g
Kalorie
1398 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2 Std.
Grissini
1 Std. 20 Min
Pane paesano
3 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pane per toast
3 Std.
Pane a torciglione veloce
40 Min