Urządzenia i Akcesoria
Pane alle olive
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
150 g di olive nere snocciolate
-
100 g di latte tiepido
-
1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo2 cucchiaini di zucchero
-
½ bustina di lievito secco, (4 g)½ cubetto di lievito fresco (12-13 g)
-
200 g di acqua
-
500 g di farina + q.b.
-
20 g di strutto20 g di olio di oliva
-
15 g di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10.5 g
Kalorie
1627 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
66.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Pane veloce
1 godz. 15 min
Pane rustico
2 godz.
Pane paesano
3 godz.
Treccia bernese
1 godz. 45 min