Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
-
15
g di sciroppo di malto d'orzo
lub 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pane paesano
3h
Pane integrale in cassetta
4h
Confettura classica
55min
Pane di farro alle nocciole
2 godz. 50 min
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane rustico
2 Std.
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane integrale
Keine Bewertungen
Treccia bernese
1 godz. 45 min