Urządzenia i Akcesoria
Pane integrale in cassetta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 fette
Składniki
-
15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
250 g di acqua
-
10 g di lievito fresco
-
15 g di miele, o di zucchero15 g di sciroppo di malto d'orzo
-
450 g di farina integrale
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
439 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane paesano
3 godz.
Grissini
1 godz. 20 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Panini per hamburger
1 godz. 45 min
Pane per toast
16 godz.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane di segale vallesano
10 godz.
Pane integrale al vapore
2 godz.
Pane per toast
3 godz.
Pane di farro alle nocciole
2 godz. 50 min
Pane veloce
1 godz. 15 min