Urządzenia i Akcesoria
Pane ticinese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 porzioni
Składniki
-
500 g di farina
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
300 g di acqua tiepida
-
25 g di olio di colza
-
1 cucchiaio di acqua
-
1 uovo sbattuto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane per toast
3 godz.
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pane paesano
3 godz.
Treccia bernese
1 godz. 45 min