Urządzenia i Akcesoria
panini al latte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 pezzi
Składniki
-
175 g di latte
-
30 g di burro, non salato morbido
-
2 cucchiaini di zucchero
-
¼ cubetto di lievito di birra fresco (circa 10 g), sbriciolato
-
250 g di farina bianca250 g di farina semibianca + q.p. per lavorare
-
¾ cucchiaino di sale
-
1 uovo
-
1 cucchiaio di panna intera
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7.3 g
Kalorie
1019 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane al latte
2 godz. 20 min
Piadina romagnola
15 min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Impasto per pizza
1 godz.
Pane per toast
16 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Piadina romagnola
15 min
Grissini
1 godz. 20 min
Pane per toast
3 godz.
Pane veloce
1 godz. 15 min
Panini per hamburger
1 godz. 45 min
Pane paesano
3 godz.