Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

5.0 5 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 porzione

Składniki

  • 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
  • 130 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
  • 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
    1 cucchiaino di zucchero, (5 g)
  • 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 30 g farina

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.2 g
Kalorie 2389 kJ / 571 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 115.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...