Pane tipo ciabatta
TM5 TM6

Pane tipo ciabatta

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
  • 130 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
  • 1 cucchiaino di malto d'orzo (5 g)
  • 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 30 g di farina

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2389 kJ / 571 kcal
Białko
17.2 g
Węglowodany
115.7 g
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy