Sugo all'arrabbiata

Sugo all'arrabbiata

4.2 10 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni

Składniki

  • 200 g di pomodori pelati freschi a metà
  • ½ spicchio di aglio
  • 10 g di cipolla
  • 2 pizzichi di peperoncino rosso
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di pancetta di maiale a listarelle (5 mm circa) o a cubetti (1 cm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 593.4 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 893.9 kJ / 213.7 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...