Mus z białej czekolady

Mus z białej czekolady

4.2 14 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji

Składniki

  • 150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 380 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
  • 380 g twarogu, półtłustego półtłustego, pokrojonego na kawałki
  • 3 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
    6 łyżeczek cukru wanilinowego
  • truskawki, świeże pokrojone w ćwiartki, do dekoracji
  • liście mięty, świeże do dekoracji

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 484.2 mg
Białko 12.3 g
Kalorie 1763.7 kJ / 421.6 kcal
Tłuszcz 32.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 18.2 g
Węglowodany 21.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...