
Urządzenia i Akcesoria
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porcje
Składniki
-
banan, dojrzały1
-
sok z cytryny, świeżo wyciśnięty do skropienia
-
cynamon, mielony do oprószenia
-
cukru50 g
-
białka2
-
wiórków kokosowych1 łyżka
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki50 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu40 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
398.4 kcal /
1666.9 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
51.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Sód
58.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WALENTYNKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Szarlotka w pucharkach
2 godz.
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 min
Mini ciasta czekoladowe z Varomy
1 godz.
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2 godz.
Pudding migdałowy
30 min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2 godz. 30 min
Deser bananowy
15 min
Suflety orzechowe
1 godz. 30 min
Mus czekoladowy z chili
3 godz. 10 min
Deser z marchewki i nerkowców
25 min
Pomarańczowe zabajone
15 min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min