
Urządzenia i Akcesoria
Deser waniliowy z musem truskawkowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
50 g herbatników maślanych
-
3 żółtka
-
50 g cukru
-
1 laska wanilii tylko ziarna (patrz wskazówka)
-
250 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
-
150 g truskawek, świeżych
-
owoce jagodowe, świeże ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
437.5 kcal /
1831.8 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
33.5 g
Węglowodany
28.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
21.3 g
Sód
68.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska