Cremet champignonsuppe

Cremet champignonsuppe

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portioner

Składniki

  • champignon, frisk skåret i halve
    600 g
  • vand
    750 - 850 g
  • mælk
    300 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
    1 ½
    1 ½ teske med top grøntsagsbouillon
  • hvedemel
    75 g
  • salt
    ½ - 1 tsk
  • fløde
    75 g
  • persille, frisk kun bladene
    6 kviste
  • flødeost (opcjonalnie)
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 328.1 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 592.1 kJ / 141.5 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie