Urządzenia i Akcesoria
Cremet champignonsuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portioner
Składniki
-
champignon, frisk skåret i halve600 g
-
vand750 - 850 g
-
mælk300 g
-
1 ½ teske med top grøntsagsbouillongrøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1 ½
-
hvedemel75 g
-
salt½ - 1 tsk
-
fløde75 g
-
persille, frisk kun bladene6 kviste
-
flødeost (opcjonalnie)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
328.1 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
592.1 kJ /
141.5 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oksekød gullash suppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Borscht
50 λεπτ.
Cremet courgettesuppe
25 λεπτ.
Misosuppe med tofu
Καμία βαθμολογία
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk pho
Καμία βαθμολογία
Miso kyllinge suppe
Καμία βαθμολογία
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise med pasta
35 λεπτ.
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Καμία βαθμολογία