
Urządzenia i Akcesoria
Vietnamesisk pho
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portioner
Składniki
-
okseben forskåret (se tips)450 g
-
vand1400 g
-
løg (ca. 120 g), skåret i halve1
-
ingefær skrællet og skåret i skiver6 cm
-
citrongræs, frisk skåret i halve1 stilk
-
stjerneanis2
-
kanelstang1
-
peber, stødt1 tsk
-
nelliker3
-
korianderfrø1 tsk
-
fennikelfrø, tørret1 tsk
-
fiskesauce60 g
-
soyasauce50 g
-
limesaft (ca. 1 lime)2 spsk
-
havsalt¼ tsk
-
hvid peber, stødt2 knivspidser
-
risnudler, flade (ca. 6 mm brede)300 - 350 g
-
vand, kogende
-
oksemørbrad delvis frosset, skåret i tynde skiver (ca. 3 mm tykke)100 g
-
svinemørbrad delvis frosset, skåret i tynde skiver (ca. 3 mm tykke)100 g
-
kyllingebryst, uden skind delvis frosset, skåret i tynde skiver (ca. 3 mm tykke)100 g
-
forårsløg skåret i tynde skiver2 - 3
-
koriander, frisk kun blade8 - 10 kviste
-
mynte, frisk kun blade6 - 8 kviste
-
thaibasilikum kun blade2 kviste
-
bønnespirer100 g
-
røde chilier, friske i tynde skiver1 - 2
-
lime skåret i tern1 - 2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
496 kcal /
2082 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
1549 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Smagen af Vietnam
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
30 min
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
35 min
Brak ocen
Brak ocen
30 min