Urządzenia i Akcesoria
Svampesuppe med vilde ris
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
vilde ris40 gram
-
vand, varmt
-
løg i stykker70 gram
-
fed hvidløg1
-
vegetabilsk olie15 gram
-
champignoner, friske skåret i skiver100 gram
-
kogt vand, fra grøntsager200 gram
-
kokosmælk140 gram
-
oregano, tørret½ tsk
-
laurbærblad, tørret (opcjonalnie)1
-
hvedemel½ tsk
-
salt efter smag¼ tsk
-
sort peber, stødt efter smag⅛ tsk
-
persille, frisk (opcjonalnie) til pynt
-
lime (opcjonalnie) skåret i tern1
-
brød til serveringen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
642 mg
Białko
9 g
Kalorie
2103 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porre- og kartoffelsuppe
45min
Cremet courgettesuppe
25min
Misosuppe med tofu
Ninguna valoración
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna valoración
Vietnamesisk pho
Ninguna valoración
Miso kyllinge suppe
Ninguna valoración
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna valoración
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna valoración
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna valoración
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna valoración
Aubergine cream soup
Ninguna valoración