
Urządzenia i Akcesoria
Misosuppe med tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
vand1600 g
-
kombu (7-10 cm)1 stykke
-
shiitake svampe, tørrede (ca. 20 g), skåret i skiver5
-
ingefær skrællet og skåret i tynde skiver3 cm
-
fed hvidløg delt i to1
-
wakame tangflager, tørrede (se tips)2 spsk
-
gulerod skrællet og delt i tændstikker eller "spaghetti" (se tips)100 g
-
radiser skrællet og delt i tændstikker eller "spaghetti" (se tips)150 g
-
tofu, fast delt i tern (2 cm) (se tip)200 g
-
blandede grøntsager valgfri, asiatiske og skåret i stykker (3 cm)200 g
-
misopasta2 spsk
-
soyasauce1 spsk
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk2 tsk
-
salt efter smag1 tsk
-
sesamfrø2 spsk
-
koriander, frisk kun blade3 kviste
-
forårsløg skåret i tynde skiver2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
148 kcal /
622 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1484 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
45 min
50 min
No ratings
No ratings
No ratings
No ratings
No ratings
No ratings
35 min
No ratings
No ratings
30 min