
Urządzenia i Akcesoria
Kyllingelaksa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portioner
Składniki
-
fed hvidløg2
-
gurkemeje, stødt1 tsk
-
chili, tørret i flager efter smag
-
forårsløg kun en hvide del2
-
peanutbutter1 spsk
-
koriander, frisk15 g
-
østerssauce20 g
-
shoyu, soyasauce10 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk10 g
-
ingefær (se tip)2 cm
-
græskar skåret i stykker120 g
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben skåret i strimler (3 cm)500 g
-
kinesisk 5-spice krydderi2 tsk
-
vand880 g
-
boullion efter præference1 terning
-
asparges trimmet og skåret i små stykker1 bundt
-
kokosmælk, light, fra dåse200 g
-
glasnudler130 g
-
rød chili, frisk skåret i skiver, til servering
-
lime skåret i kiler, til servering
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
893 kcal /
3735 kJ
Białko
59 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
78 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
758 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sam Wood
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
45 min
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
35 min
Brak ocen
Brak ocen