
Urządzenia i Akcesoria
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portioner
Składniki
Suppe-basen
-
oksehale stykker (5-6 cm - se tips)400 g
-
svinekød i tern, uden sener450 - 550 g
-
citrongræs, frisk kun de hvide dele, knust, (grøn del gemmes)4 stilke
-
løg (ca. 120 g), skåret i halve1
-
rejepasta (se tips)2 tsk
-
salt1 spsk
-
vand plus ekstra efter behov (ca. 300-400 g)900 - 1000 g
Suppe
-
bønnespirer100 g
-
rødkål skåret i tynde skiver100 - 150 g
-
forårsløg skåret i tynde skiver på diagonalen2
-
koriander, frisk kun blade8 kviste
-
thaibasilikum kun blade6 kviste
-
rød chili, lang skåret i tynde skiver1
-
løg (ca. 150 g), skåret i tynde skiver1
-
risnudler, flade200 g
-
olie30 g
-
anattofrø (se tips)2 tsk
-
skalotteløg70 g
-
fed hvidløg3
-
chili, tørret i flager3 tsk
-
fiskesauce2 spsk
-
palmesukker, alle typer (2 cm terning)1 spsk
-
vand efter behov for at der i alt er 1200 g væske i røreskålen
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
688 kcal /
2891 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
2525 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Smagen af Vietnam
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
30 min
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
35 min
Brak ocen
Brak ocen
30 min