
Urządzenia i Akcesoria
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portioner
Składniki
Drys
-
nødder, hele, blandet fx mandler, valnødder, hasselnødder200 g
-
brød, daggammelt skåret i ca 1 cm stykker300 g
-
blandede frø fx græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø100 g
-
karry1 tsk
-
balsamico40 g
-
honning30 g
-
ekstra jomfruolivenolie60 g
Grøntsagssuppe med brændenælder
-
løg (ca. 200 g)2
-
asparges, hvide (ca. 150 g) eller 5 grønne asparges (ca. 150 g)5
-
courgette (ca. 600 g)1
-
porre (ca. 150 g)1
-
vand600 g
-
salt2 tsk
-
ingefær skåret i 2 mm skiver15 g
-
allehånde, hele1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
brændenælder vasket og tørret (se tip)50 g
-
blandede krydderurter, friske fx rosmarin, merian, oregano, timian, basilikum, kun blade10 g
-
sort peber, stødt2 knivspidser
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
635 kcal /
2659 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
676 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: fredag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
45 Min
50 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
35 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
30 Min