
Urządzenia i Akcesoria
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg2
-
løg halveret100 g
-
rød peberfrugt opdelt100 g
-
olivenolie25 g
-
røget paprika, stødt½ tsk
-
chorizo skåret i skiver (1,5 cm)200 g
-
tomater frisk eller på dåse, skåret i stykker (2 cm)150 g
-
laurbærblad, tørret1
-
vand600 g
-
kogt vand, fra grøntsager20 g
-
citronsaft1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
salt½ tsk
-
hvide kikærter, dåse400 g
-
artiskokhjerte, i olie eller frosset200 g
-
pasta, tørret150 g
-
tørret persille eller friskhakket½ tsk
Wartości odżywcze na 4 portioner
Kalorie
2240 kcal /
9372 kJ
Białko
98 g
Tłuszcz
113 g
Węglowodany
214 g
Błonnik
39 g
Tłuszcz nasycony
34 g
Sód
4985 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One pot måltider
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
15 min
1 godz. 55 min
1 godz. 45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen