
Urządzenia i Akcesoria
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg2
-
løg halveret100 g
-
rød peberfrugt opdelt100 g
-
olivenolie25 g
-
røget paprika, stødt½ tsk
-
chorizo skåret i skiver (1,5 cm)200 g
-
tomater frisk eller på dåse, skåret i stykker (2 cm)150 g
-
laurbærblad, tørret1
-
vand600 g
-
kogt vand, fra grøntsager20 g
-
citronsaft1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
salt½ tsk
-
hvide kikærter, dåse400 g
-
artiskokhjerte, i olie eller frosset200 g
-
pasta, tørret150 g
-
tørret persille eller friskhakket½ tsk
Wartości odżywcze na 4 portioner
Kalorie
2240 kcal /
9372 kJ
Białko
98 g
Tłuszcz
113 g
Węglowodany
214 g
Błonnik
39 g
Tłuszcz nasycony
34 g
Sód
4985 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One pot måltider
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen