Urządzenia i Akcesoria
Aubergine cream soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
skalotteløg halveret60 g
-
auberginer skåret i mindre stykker500 g
-
fed hvidløg1 - 2
-
olivenolie plus ekstra til støvregn50 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon2 teske med top
-
vand800 g
-
salt¼ - ½ tsk
-
cayennepeber, stødt2 - 3 knivspidser
-
limejuice, friskpresset plus ekstra til støvregn10 g
-
hirse80 g
-
fløde plus ekstra til støvregn200 g
-
koriander, frisk hakket, til pynt
-
baguette til serveringen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
251 mg
Białko
5 g
Kalorie
1687 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One pot måltider
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Kyllingelaksa
30 min
Svampesuppe med vilde ris
Brak ocen
Kold rød karrysuppe
Brak ocen