
Urządzenia i Akcesoria
Aubergine cream soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
skalotteløg halveret60 g
-
auberginer skåret i mindre stykker500 g
-
fed hvidløg1 - 2
-
olivenolie plus ekstra til støvregn50 g
-
grøntsagsbouillon2 teske med top
-
vand800 g
-
salt¼ - ½ tsk
-
cayennepeber, stødt2 - 3 knivspidser
-
limejuice, friskpresset plus ekstra til støvregn10 g
-
hirse80 g
-
fløde plus ekstra til støvregn200 g
-
koriander, frisk hakket, til pynt
-
baguette til serveringen
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
403 kcal /
1687 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
251 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One pot måltider
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
45 min
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
35 min
Brak ocen
30 min