Urządzenia i Akcesoria
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
fetaost skåret i 1 cm tern100 g
-
solsikkekerne tidligere ristet40 g
-
kokosolie25 g
-
skalotteløg skåret i halve40 g
-
fed hvidløg1
-
gulerod skåret i stykker300 g
-
persillerod skåret i stykker100 g
-
timian, frisk2 kviste
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
gurkemeje, stødt¼ tsk
-
cayennepeber, stødt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
salt½ - 1 tsk
-
vand1000 g
-
quinoa70 g
-
2 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon2 tsk med top
-
timian, frisk til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
745 mg
Białko
10 g
Kalorie
1238 kJ /
296 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: mandag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen
Kyllingelaksa
30 min
Svampesuppe med vilde ris
Brak ocen
Kold rød karrysuppe
Brak ocen