Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie alleen de blaadjes2 - 3 takjes
-
tomaten in stukken130 g
-
uien gehalveerd70 g
-
wortelen in stukken70 g
-
rode bieten in stukken (2 cm)130 g
-
olie25 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)100 g
-
rode paprika in stukken (2 cm)70 g
-
witte kool in repen130 g
-
water650 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
782.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
517.3 kJ /
123.6 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Romige champignonsoep
20 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Aardappel-preisoep
40 min
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Thaise rode curry
1 godz.
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Indiase groentencurry
50 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min