Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie alleen de blaadjes2 - 3 takjes
-
tomaten in stukken130 g
-
uien gehalveerd70 g
-
wortelen in stukken70 g
-
rode bieten in stukken (2 cm)130 g
-
olie25 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)100 g
-
rode paprika in stukken (2 cm)70 g
-
witte kool in repen130 g
-
water650 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
782.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
517.3 kJ /
123.6 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Brak ocen
Havermoutrepen met kaas
45 min
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Drijvende eilandjes
40 min
Koolsoep
50 min
Batbout met kaas
30 min