Glutenvrije gevulde pepers
TM6 TM5 TM31

Glutenvrije gevulde pepers

(Brak ocen)

Składniki

  • 100 g Edammer kaas, in stukken gesneden
  • 40 g olijfolie
  • 30 g lente-ui, in stukken gesneden
  • 2 knoflookteentjes
  • 150 g tonijn, uit blik
  • 50 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
  • 10 g ontpitte olijven
  • ½ tl gemalen cayennepeper
  • 1 tl zout
  • ½ tl gerookte paprikapoeder
  • 400 g piquillo peper
  • 2 eieren
  • 50 g glutenvrij witte bloem

Wartości odżywcze
na 4 porties
Kalorie
5595.8 kJ / 1337.4 kcal
Białko
79.4 g
Węglowodany
69.7 g
Tłuszcz
81.8 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Błonnik
14.7 g
Sód
4217.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy