Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Edammer kaas, in stukken gesneden
- 40 g olijfolie
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 150 g tonijn, uit blik
- 50 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 10 g ontpitte olijven
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 400 g piquillo peper
- 2 eieren
- 50 g glutenvrij witte bloem
- Wartości odżywcze
- na 4 porties
- Kalorie
- 5595.8 kJ / 1337.4 kcal
- Białko
- 79.4 g
- Węglowodany
- 69.7 g
- Tłuszcz
- 81.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.7 g
- Błonnik
- 14.7 g
- Sód
- 4217.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Harira
7h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Vegan kaas dip
40min
Ezogelin Soep
1h 5min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Brak ocen
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Vegetarische chili
1h 5min