Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Edammer kaas, in stukken gesneden
- 40 g olijfolie
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 150 g tonijn, uit blik
- 50 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 10 g ontpitte olijven
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 400 g piquillo peper
- 2 eieren
- 50 g glutenvrij witte bloem
- Wartości odżywcze
- na 4 porties
- Kalorie
- 5595.8 kJ / 1337.4 kcal
- Białko
- 79.4 g
- Węglowodany
- 69.7 g
- Tłuszcz
- 81.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.7 g
- Błonnik
- 14.7 g
- Sód
- 4217.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rode bieten smoothie bowl
Brak ocen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Knolselder parmigiana
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Vegan mayonaise
Brak ocen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen