Urządzenia i Akcesoria
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
taro (yam), peeled and cut in chunks400 g
-
water340 g
-
ginkgo nut, shelled, pre-cooked peeled and rinsed (see tips)55 g
-
sugar adjust to taste55 - 85 g
-
vegetable oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portion
Białko
8 g
Kalorie
4668 kJ /
1116 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
224 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Yam Rice
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.