
Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour pork ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 portion
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
fresh ginger root thinly sliced10 g
-
pork spare ribs cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
rock sugar50 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
rice vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
494 kcal /
2066 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised pork belly
55 min