
Urządzenia i Akcesoria
Chwee Kuih (steamed rice cake)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
20 portion
Składniki
-
preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed200 g
-
garlic cloves40 g
-
vegetable oil100 g
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
-
sugar10 g
-
oil for greasing
-
white rice flour250 g
-
tapioca starch30 g
-
water1850 g
-
salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
109 kcal /
454 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Sesame Crème
10 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Yam Rice
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Homemade Soy Milk
35 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Mapo tofu
15 min
Braised pork belly
55 min