Chwee Kuih (steamed rice cake)

Chwee Kuih (steamed rice cake)

4.1 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
20 portion

Składniki

  • preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed
    200 g
  • garlic cloves
    40 g
  • vegetable oil
    100 g
  • sesame oil, toasted
    2 tsp
  • dark soy sauce
    1 ½ tsp
  • sugar
    10 g
  • oil for greasing
  • white rice flour
    250 g
  • tapioca starch
    30 g
  • water
    1850 g
  • salt
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 454 kJ / 109 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...