Luo bo gao (radish cakes)

Luo bo gao (radish cakes)

4.6 43 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
10 slices

Składniki

  • plain flour
    30 g
  • rice flour
    150 g
  • water plus extra for soaking
    1400 g
  • salt
    2 tsp
  • dried shiitake mushrooms
    4 - 5
  • boneless skinless pork belly cut into pieces (1 cm)
    50 g
  • Chinese white radish peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
    500 g
  • dried shrimp (see Tips)
    30 g
  • eschalots
    2
  • vegetable oil
    30 g
  • Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
    2
  • caster sugar
    20 g
  • light soy sauce
    2 tsp
  • spring onions/shallots cut into thin slices
    2

Wartości odżywcze na 10 slices

Kalorie 1765.8 kcal / 7416.2 kJ
Białko 70.3 g
Tłuszcz 86 g
Węglowodany 171.8 g
Błonnik 16.6 g
Tłuszcz nasycony 23.8 g
Sód 6903.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...