Luo bo gao (radish cakes)
TM6 TM5 TM31

Luo bo gao (radish cakes)

4.7 (38 ocen)

Składniki

  • 30 g plain flour
  • 150 g rice flour
  • 2 tsp salt
  • 1400 g water, plus extra for soaking
  • 4 - 5 dried shiitake mushrooms
  • 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
  • 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
  • 2 eschalots
  • 30 g dried shrimp (see Tips)
  • 30 g vegetable oil
  • 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
  • 2 tsp light soy sauce
  • 20 g caster sugar
  • 2 spring onions/shallots, cut into thin slices

Wartości odżywcze
na 10 slices
Kalorie
7416.2 kJ / 1765.8 kcal
Białko
70.3 g
Węglowodany
171.8 g
Tłuszcz
86 g
Tłuszcz nasycony
23.8 g
Błonnik
16.6 g
Sód
6903.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy