Fondue de poireaux

Fondue de poireaux

4.5 17 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 1200 g de poireaux coupés en tronçons
  • 45 g de beurre doux
  • 75 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction de goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 169.5 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 837.1 kJ / 200.1 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...