Urządzenia i Akcesoria
Chicken Katsu Curry with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Steamed Rice
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sushi riceshort grain rice530 g
Chicken Katsu Curry
-
oil plus extra for baking25 g
-
garlic cloves8
-
onions cut in large pieces (2 cm)180 g
-
carrots sliced (1 cm)300 g
-
curry powder2 ½ Tbsp
-
plain flour220 g
-
liquid chicken stock (see tip)750 g
-
brown sugar30 g
-
Japanese soy sauce25 g
-
garam masala¾ tsp
-
dried bay leaf1 ½
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
medium eggs beaten3
-
panko breadcrumbs240 g
-
chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1406.3 mg
Białko
60.3 g
Kalorie
4138 kJ /
989 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
146.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Butter Chicken
50 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min