Urządzenia i Akcesoria
Chicken Katsu Curry with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Steamed Rice
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sushi riceshort grain rice530 g
Chicken Katsu Curry
-
oil plus extra for baking25 g
-
garlic cloves8
-
onions cut in large pieces (2 cm)180 g
-
carrots sliced (1 cm)300 g
-
curry powder2 ½ Tbsp
-
plain flour220 g
-
liquid chicken stock (see tip)750 g
-
brown sugar30 g
-
Japanese soy sauce25 g
-
garam masala¾ tsp
-
dried bay leaf1 ½
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
medium eggs beaten3
-
panko breadcrumbs240 g
-
chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1406.3 mg
Białko
60.3 g
Kalorie
4138 kJ /
989 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
146.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Toad in the Hole
1 godz.
Butter Chicken
50 min