
Urządzenia i Akcesoria
Mac 'n' Cheese
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
macaroni pasta280 g
-
olive oil10 g
-
bacon lardons180 g
-
plain flour50 g
-
whole milk650 g
-
ground black pepper2 pinches
-
cherry tomatoes halved150 g
-
frozen peas defrosted150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
415.6 kcal /
1739 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
20.4 g
Węglowodany
39.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Sód
764.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
American-style Pancakes
40 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min