Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken wings
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g runny honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- vegetable oil, for deep frying
- 1 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for sprinkling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4045.6 kJ / 966.9 kcal
- Białko
- 48.6 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1896.3 mg
Alternatywne przepisy
Sticky Sesame Chicken
40 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Butter Chicken
50 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25 min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30 min.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20 min