Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken wings
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g runny honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- vegetable oil, for deep frying
- 1 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for sprinkling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4045.6 kJ / 966.9 kcal
- Białko
- 48.6 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1896.3 mg
Alternatywne przepisy
Char Siu Marinade
10 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40 min
Butter Chicken
50min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Curry Noodles with Pork
45 min