Urządzenia i Akcesoria
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
macaroni pasta225 g
-
white bread quartered (approx. 25 g)1 slice
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
plain flour40 g
-
semi-skimmed milk340 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chorizo diced100 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10 g
-
preserved red peppers thinly sliced70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1028.5 mg
Białko
33.3 g
Kalorie
3073.9 kJ /
734.7 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham Hock Potato Bake
35 min
Shepherd's Pie
1 h 40 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 h 10 min
Mac 'n' Cheese
1 h 20 min
Tuna Pasta Bake
1 h
Toad in the Hole
1 h
Chicken and Leek Pie
1 h 20 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 h 40 min