Filetes rusos

Filetes rusos

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 unidades

Składniki

  • 760 g de filetes de ternera (en trozos, sin grasa ni nervios, semicongelados 20-30 minutos)
  • 3 dientes de ajo
  • 3 - 4 ramitas de perejil fresco
  • 3 rebanadas de pan
  • 50 g de leche
  • 3 huevos
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 300 g de pan rallado (para rebozar)
  • 300 - 400 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 460 kcal / 1925 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 32.9 g
Węglowodany 21.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 560.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...