Patatas a la riojana

Patatas a la riojana

4.6 653 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • pimiento choricero
    1
  • de agua hirviendo
    200 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de cebolla
    50 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de pimentón picante
    1 cucharadita
  • de chorizo picante en rodajas
    150 g
  • de patatas chascadas en trozos grandes
    1000 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • hoja de laurel seca
    1
  • de caldo
    500 g
    500 g de agua
  • de perejil fresco picado
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 295 kcal / 1232 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 27.4 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...