Patatas revolconas

Patatas revolconas

3.9 315 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 1 hoja de laurel seca
  • 600 g de patatas (en trozos de apox. 3x3 cm)
  • 500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 80 - 100 g de panceta fresca de cerdo en tiras gruesas (1x1x2 cm)
  • 1 cucharada de pimentón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 7.11 g
Kalorie 1316 kJ / 315 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 2.78 g
Węglowodany 23.64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...