滷蛋

滷蛋

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 顆

Składniki

  • 530 克
  • 醬油
    110 克
  • 蒜頭 略拍扁
    20 克
  • 切段(約4公分)
    25 克
  • 55 克
  • 米酒
    65 克
  • 水煮蛋 剝殼
    4 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 顆

Sód 1449 mg
Białko 8.9 g
Kalorie 728.6 kJ / 174.3 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 192.8 g
Węglowodany 21.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...