
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜馬鈴薯雞肉沙拉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 ,切塊300 克
-
水400 克
-
鹽 ,多備一些調味用2 茶匙
-
馬鈴薯 ,切成一口大小 (約1-1.5 公分)300 克
-
新鮮四季豆 ,切塊 (約 2-3 公分)300 克
-
冷凍青豆150 克
-
去皮去骨雞胸肉 ,切片 (約 1-1.5 公分)350 克
-
胡椒粉 ,多備一些調味用½ 茶匙
-
結球萵苣 ,將每片葉子分開250 克
-
鮮奶油150 克
-
新鮮萊姆汁 (約 1 顆)20 克
-
新鮮综合香草 (如:細香蔥、巴西利、蒔蘿)10 - 15 克
-
新鮮豆芽菜 (opcjonalnie)100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
192 kcal /
801 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan