蔬菜馬鈴薯雞肉沙拉

蔬菜馬鈴薯雞肉沙拉

3.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 ,切塊
    300 克
  • 400 克
  • ,多備一些調味用
    2 茶匙
  • 馬鈴薯 ,切成一口大小 (約1-1.5 公分)
    300 克
  • 新鮮四季豆 ,切塊 (約 2-3 公分)
    300 克
  • 冷凍青豆
    150 克
  • 去皮去骨雞胸肉 ,切片 (約 1-1.5 公分)
    350 克
  • 胡椒粉 ,多備一些調味用
    ½ 茶匙
  • 結球萵苣 ,將每片葉子分開
    250 克
  • 鮮奶油
    150 克
  • 新鮮萊姆汁 (約 1 顆)
    20 克
  • 新鮮综合香草 (如:細香蔥、巴西利、蒔蘿)
    10 - 15 克
  • 新鮮豆芽菜 (opcjonalnie)
    100 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 192 kcal / 801 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...