Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 克 冰糖粉
- 80 克 白醋
- 2 枝 乾辣椒
- 30 克 紫蘇梅 ,去籽
- 500 克 水 (川燙用)
- 200 克 新鮮山藥 ,切條
- 100 克 新鮮四季豆 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 498.2 kJ / 119.2 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.3 g