
Urządzenia i Akcesoria
梅醬山藥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
冰糖粉45 克
-
白醋80 克
-
乾辣椒2 枝
-
紫蘇梅 ,去籽30 克
-
水 (川燙用)500 克
-
新鮮山藥 ,切條200 克
-
新鮮四季豆 ,切段100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
119.2 kcal /
498.2 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
27.6 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan