
Urządzenia i Akcesoria
蔥油雞腿
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)2 隻
-
鹽 (醃漬用)40 克
-
米酒40 克
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
蔥 ,切段3 支
-
薑5 片
-
香油30 克
-
蔥 ,切蔥花50 克
-
鹽1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
253.2 kcal /
1060 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
0.8 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan