蔥油雞腿

蔥油雞腿

4.4 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)
    2 隻
  • (醃漬用)
    40 克
  • 米酒
    40 克
  • (蒸煮用)
    1000 克
  • ,切段
    3 支
  • 5 片
  • 香油
    30 克
  • ,切蔥花
    50 克
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 253.2 kcal / 1060 kJ
Białko 18.2 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 0.8 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...