
Urządzenia i Akcesoria
Buraczki na ciepło na szybko
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porcje
Składniki
-
250 g czerwonych buraków pokrojonych na kawałki
-
½ ząbek czosnku
-
20 g oleju rzepakowego
-
¼ - ½ łyżeczka soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
5 - 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
5 g cukru (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
154.7 kcal /
647.2 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
533.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska