Roasted Red Pepper and Cashew Dip

5.0 7 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
9 oz

Składniki

  • garlic clove
    ½
  • Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)
    1 oz
  • fresh parsley, leaves only
    8 sprigs
  • roasted red peppers, preserved (see Tip)
    6 oz
  • fine sea salt to taste
    ¼ tsp
  • olive oil
    2 tsp
  • raw cashews
    3 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 oz

Sód 110.4 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 334.2 kJ / 79.9 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...