Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
9 oz
Składniki
-
garlic clove½
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)1 oz
-
fresh parsley, leaves only8 sprigs
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)6 oz
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
olive oil2 tsp
-
raw cashews3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
110.4 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
334.2 kJ /
79.9 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Green Goddess Salad
10 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Beet Hummus
20 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min