
Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
35 oz
Składniki
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Wartości odżywcze na 1 oz
Kalorie
63.1 kcal /
264 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
1.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
122.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pico De Gallo
15 min
Margarita
10 min
Guacamole
5 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Tortilla Soup
25 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Tinga de Pollo
40 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min