Spinach and Artichoke Dip
TM6 TM5

Spinach and Artichoke Dip

4.5 (136 ocen)

Składniki

  • 1 can artichoke hearts (approx 14 oz), drained
  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz shallot, halved
  • 1 oz olive oil
  • 10 oz frozen spinach leaves, defrosted and drained (see Tip)
  • 8 oz cream cheese, softened
  • 3 oz sour cream
  • ½ tsp red pepper flakes
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp Tabasco sauce

Wartości odżywcze
na 1 oz
Kalorie
264 kJ / 63.1 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
1.9 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Błonnik
0.7 g
Sód
122.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy