
Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
35 oz
Składniki
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Wartości odżywcze na 1 oz
Kalorie
63.1 kcal /
264 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
1.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
122.3 mg