Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
35 oz
Składniki
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
122.3 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
264 kJ /
63.1 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Cheesecake
6 Std. 45 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 Min
Honey Pear Vinaigrette
5 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Tortilla Soup
25 Min
Coffee Shop Egg Bites
50 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min