Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
35 oz
Składniki
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
122.3 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
264 kJ /
63.1 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 min
Pico De Gallo
15 min
Guacamole
5 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Baked Crab Dip
15 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Tortilla Soup
25 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min