Urządzenia i Akcesoria
Spaghettoni cacio e pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni
Składniki
-
1 ½ cucchiaino di pepe nero in grani
-
230 g di pecorino Romano a pezzi (3cm)
-
960 g di acqua
-
480 g di spaghetti grossi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
560.7 mg
Białko
22.7 g
Kalorie
1870.1 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
61.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Primi piatti 'low cost'
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1 godz. 20 min
Risotto cacio e pere
40 min
Pasta alla gricia
30 min
La cacio e pepe
20 min
Penne alla puttanesca
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne risottate alla vodka
35 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 godz. 40 min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 min
Spaghetti cacio e pepe
35 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min