Torta Sacher

4.9 11 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
8 fette

Składniki

Pan di Spagna
  • 65 g di zucchero
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 75 g di burro morbido a pezzi + q.b.
  • 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
  • 75 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Farcitura
  • 150 g di confettura di albicocche
Copertura
  • 65 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 110.6 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 1510.5 kJ / 361 kcal
Tłuszcz 20.9 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 38.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...