Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di panna (35% di grassi)
- 325 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di zucchero
- 90 g di burro a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 15054 kJ / 3598 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 235 g
- Tłuszcz
- 289 g
- Błonnik
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Macaron al cioccolato
24h
Sacher Torte
2 Std. 30 Min
Crema al burro al cacao
10 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Torta Red velvet
3h
Cioccolato temperato
15 min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min