Segreto federiciano

Segreto federiciano

4.8 6 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 porzioni

Składniki

Pasta biscotto al cacao
  • 60 g di farina tipo 00
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 150 g zucchero
  • 4 uova
  • 1 tuorlo
Camy cream
  • 100 g di mascarpone
  • 15 g di latte condensato
  • 25 g zucchero a velo
  • 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
  • 90 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
  • fragole pulite, a fettine e a tocchetti
  • 200 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 2 porzioni

Białko 73.7 g
Kalorie 14327 kJ / 3424 kcal
Tłuszcz 185.2 g
Błonnik 20.6 g
Węglowodany 355.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...