New York cheesecake

4.8 1.4K oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
12 fette

Składniki

Base
  • 120 g di burro a pezzi + q.b.
  • 250 g di biscotti secchi tipo Digestive a pezzi
  • 30 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
  • 200 g di frutti di bosco misti
  • 80 g di zucchero
  • 20 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
Crema al formaggio
  • 750 g di formaggio fresco spalmabile
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 220 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 3 uova
  • 1 tuorlo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 375.8 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 2241.3 kJ / 535.7 kcal
Tłuszcz 38.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Węglowodany 42.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...