Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Chinese sausage rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices15 g
-
boiling water to soak
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)430 - 450 g
-
light soy sauce30 g
-
oyster sauce35 g
-
dark soy sauce10 g
-
ground white pepper⅔ tsp
-
sesame oil¾ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)15 g
-
Chinese sausages (approx. 90 g) , cut into slices1 ½
-
vegetable oil15 g
-
water240 g
-
Shaoxing wine (opcjonalnie)20 g
-
white sugar⅓ tsp
-
jasmine rice rinsed230 g
-
spring onions/shallots sliced, to garnish½ - 1 ½ sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1291.8 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
2561.9 kJ /
612.3 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
61.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Braised Yee Mee
30 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Ginger Pork
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min