Braised Yee Mee
TM6 TM5

Braised Yee Mee

4.2 (118 ocen)

Składniki

  • 150 g pork fillets, cut in slices (1 cm)
    lub 150 g boneless chicken drumsticks, cut in slices (1 cm)
  • 20 g light soy sauce, plus 1 tsp for marinating
  • 1 tsp sesame oil, dark (roasted)
  • 2 pinches white pepper powder, adjust to taste
  • 15 g garlic cloves
  • 30 g oil
  • 10 g fresh ginger, cut in thin slices
  • 10 g oyster sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • ½ tsp salt
    lub ½ tsp chicken stock powder
  • 450 - 500 g water
  • 400 g dried yee mee (Chinese e-fu noodles)
  • 120 g choy sum (sawi), stems removed
  • 100 g prawns, deshelled
    lub 100 g fish cakes, cut in thin slices
  • 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
    lub 1 sprig coriander leaves, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1113 kJ / 266 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy