Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
TM6 TM5

Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom

4.5 (25 ocen)

Składniki

Marinated chicken

  • 150 g boneless chicken thighs, cut in cubes (2 cm)
  • 1 tsp light soy sauce
  • 1 tsp sesame oil
  • ¼ tsp white pepper powder
  • 1 tsp cornflour (starch)

Stir fry udon

  • 2 garlic cloves
  • 20 g shallots
  • 30 g olive oil
  • 200 g bak choy, washed, stem and leaves separated
  • 150 g white shimeiji mushrooms, washed and separate
  • 30 g dark soy sauce
  • 10 g light soy sauce
  • 10 g oyster sauce
  • 1 tsp sesame oil
  • 50 g water
  • ½ tsp white pepper powder
  • 400 g udon noodles, soaked in hot water for 1 minute, rinsed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1387 kJ / 332 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
1 g
Sód
808 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy