
Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
-
olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
-
white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
sesame oil1 tsp
-
water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
332 kcal /
1387 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
808 mg