Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
-
olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
-
white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
sesame oil1 tsp
-
water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
808 mg
Białko
13 g
Kalorie
1387 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Stir Fried French Beans
15 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min